Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:47

بیسكویت لانه پرنده

بیسكویت لانه پرنده

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  250 گرم

 

شكر  125 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدددرشت

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  300 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

اسمارتیز یك و سه‌چهارم پیمانه

 

سفیده تخم‌مرغ همزده  1 عدد

 

نارگیل رنده‌كرده یك‌ و سه‌چهارم پیمانه

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و لطیف شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

 حالا آرد، نمك و 1 پیمانه از اسمارتیز را به مایه بیفزائید.

اكنون هر بار گلوله‌های كوچكی به اندازه‌ گردو، از خمیر بردارید و در سفیده تخم‌مرغ و نارگیل بغلتانید.

سپس وسط شیرینی‌ها را كمی گود كنید و با فاصله در سینی بچینید.

 سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

 همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، وسطشان را با اسمارتیز پر كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید.

 

برچسب ها: بيسكويتآموزش بيسكويتانواع بيسكويتدستور بيسكويتطرز تهيه بيسكويتبیسكویت لانه پرندهبيسكويت با اسمارتيز تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است