Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:35

کوکی پای سیب

کوکی پای سیب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12-15 عدد

آرد   300 گرم

نمک  یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره سرد (خرد کرده)   160 گرم

آب سرد  5-7 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

سس کارامل آماده   100 گرم

سیب خرد کرده و پخته 400 گرم

مواد لازم رویه:

تخم مرغ   1 عدد

دارچین  1 قاشق چایخوری

شکر 30 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

آن‌گاه آب سرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس دو سوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید.

حالا سس کارامل و سیب را رویش بریزید و باقیمانده خمیر را نیز روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید و از آن نوارهایی به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و روی سیب‌ها بچینید.

اکنون آن را با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و رویش تخم‌مرغ بمالید و قدری مخلوط شکر، دارچین و جوز هندی بپاشید.

اینک کوکی پای سیب را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید

برچسب ها: پای سیبآشپزباشیمهدیس رحیمیانکوکی پای سیبطرز تهیه کوکی پای سیبکوکی سیبمواد لازم برای تهیه کوکی پای سیب تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است