Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:40

پای گیلاس

پای گیلاس

shooroshirin1

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 155 گرم

 

پودر شكر 30 گرم

 

كره 100 گرم

 

پودر بادام 60 گرم

 

آب سرد 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

مواد لازم میانی

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 4 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

گیلاس، بدون هسته 600 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

آرد و پودر شكر را با هم مخلوط كنید و كره را با سرانگشتان به خورد آرد دهید. آن‌گاه پودر بادام را بیفزائید و با افزودن آب مواد را خمیر كنید. حال خمیر را كمی مالش دهید و بعد آن را روی سطح آرد پاشیده،به اندازه‌ 18× 28 سانتیمتر، باز كنید.

سپس خمیر را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون مواد میانی را داخل قالب تارت 15 × 25 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف كنید. حالا خمیر را روی مواد میانی پهن كنید.

لبه‌های خمیر را مرتب كنید و روی آن را با چنگال سوراخ كنید. اینك با زرده تخم‌مرغ، روی خمیر را زرین نمائید. قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا تارت بپزد و طلائی رنگ شود. همین كه تارت خنك شد، قدری پودر‌قند رویش بپاشید.

روش تهیه‌ مواد میانی: آرد ذرت، شكر، پوست پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه نیمی از گیلاس‌ها را به آن بیفزائید و مواد را 5 دقیقه بجوشانید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و باقیمانده‌ گیلاس‌ها را به آن اضافه كنید.

 

 

برچسب ها: پایآموزش پایانواع پایشیرینی پزیمواد اولیه پایمریم امیریپای گیلاسطرز تهیه پای گیلاسمواد اولیه پای گیلاسدستور پای تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است