Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:23

اسلایس کرامبل هلو

اسلایس کرامبل هلو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8-10 نفر 

کرة نرم شده (در دمای محیط) 175 گرم

شکر 70 گرم

شکرقهوه ای 50 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 250 گرم

بیکینگ سودا یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری 

مواد لازم برای رویه

شکر 120 گرم

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

هلوی خرد کرده 600 گرم

آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

مهدیه ولی‌نژاد

فر را با دمای180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره، شکر، شکر قهوه‌ای و وانیلین را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و مایه صاف و یکنواختی به دست آید.

آن‌گاه آرد، نمک و بیکینگ‌ سودا را با هم الک کنید و آن را به کره بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس پوست لیمو را افزوده و دو سوم از این خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و در یخچال قرار دهید.

حالا باقیمانده خمیر را در قالب بریزید و با غلطک صاف کنید.

 اکنون قالب را در فر بگذارید و خمیر پایه را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

در این میان همه مواد رویه را با هم مخلوط کنید.

اینک قالب را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه مواد رویه را روی خمیر پخته در قالب بریزید.

آن‌گاه باقیمانده خمیر را از یخچال درآورید و به کمک چنگال به صورت کرامبل یا خرده نان در آورید و آن را روی مخلوط هلو بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.

سپس کرامبل هلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیریناسلایس کرامبل هلواسلایس هلوکرامبل هلو تعداد بازديد: 1116 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است