Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:25

شیرینی برشی با لیموترش

شیرینی برشی با لیموترش

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

كره خردكرده  60 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

مواد رویه

 

تخم مرغ 3 عدد

 

شكر 125 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

آب لیموترش 125 میلی‌لیتر

 

بادام آسیاب‌كرده  80 گرم

 

خامه  250 گرم

 

آشپزباشی

 

آرد، بیكینگ‌پودر و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، با ‌آرد مخلوط سازید. بعد تخم مرغ و پوست لیموی رنده‌كرده را اضافه كنید. در صورت نیاز، به آن آب بیفزائید تا كاملاً به‌صورت خمیر دربیاید. آن‌گاه در قالب مربع 23 سانتیمتری كاغذ روغنی بیندازید.

خمیر را پهن كنید و به ‌مدت 10 تا 12 دقیقه، در دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. اكنون مواد رویه را روی لایه فراهم‌كرده بریزید و در دمای 180 درجه سانتیگراد، به‌مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. پس از خنك شدن، آن را به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: درصورت دلخواه، می‌توان از خامه و پوست لیموی رنده‌كرده، جهت تزئین استفاده كرد.

روش تهیه رویه: تخم مرغ و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زرده‌ها روشن شود. آن‌گاه پوست لیموی رنده‌كرده، لیموترش، بادام آسیاب‌كرده و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیشیرینی برشیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی برشی با لیموترششیرینی با لیموترشمواد لازم شیرینی برشی تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است