Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 03:33

شیرینی آجیل و میوه

شیرینی آجیل و میوه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای24 عدد

شیر عسلی 200 گرم

کره 150 گرم

بیسکویت ساده (آسیاب کرده) 300 گرم

مربا ی آلبالو بدون شربت (خرد کرده) 125گرم

پوست پرتقال شکری (خرد کرده) 150گرم

پسته برشته و خرد کرده 100 گرم

بادام برشته و خرد کرده  125 گرم

پودر نارگیل 65 گرم

شکلات سفید خرد کرده  250 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالب سلیکونی مربع را به گنجایش تقریبی هر یک 60 میلی‌لیتر  چرب کنید.

  کره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.

آن‌گاه پودر بیسکویت، مربای آلبالو، پوست پرتقال شکری، پسته و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را در  حفره‌های قالب بریزید و فشرده کنید و قالب را 3 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا شیرینی‌ها را از قالب جدا نمائید و شکلات سفید را به روش بن‌ماری آب کنید.

اکنون شیرینی ها را درون شکلات بغلتانید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا  شکلات ببندد. 

در صورت دلخواه، روی شیرینی را  با رنگ‌های خوراکی و شکلات بیارائید.

برچسب ها: شیرینی آجیلیشیرینی میوه ایآشپزباشیمریم امیریشیرینی شب عیدشیرینی خوشمزه نوروزیشیرینی آجیل و میوهطرز تهیه شیرینی آجیلی تعداد بازديد: 93 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است