Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:28

براونی شکلاتی نعناعی

براونی شکلاتی نعناعی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15-16 برش

کره خرد کرده 110 گرم

شکلات شیری خرد کرده 120 گرم

شکلات تلخ خرد کرده 60 گرم

شکر 180 گرم

تخم مرغ 2 عدد درشت   

آرد 75 گرم

نمک 1 پینچ

اسانس نعنا سه‌چهارم قاشق چایخوری

شکلات سفید خرد کرده 150 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره، شکلات شیری و شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. آن‌گاه شکر را به آن بیفزائید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید.

سپس آرد، نمک و اسانس نعنا را اضافه کنید و بعد 120 گرم از شکلات سفید را درون مایه براونی بریزید و مخلوط نمائید.

حالا مایه فراهم کرده را در  قالب مربع 20 سانتیمتری دارای کاغذ روغنی بریزید و براونی را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون باقیمانده شکلات سفید را آب کنید و روی براونی را با آن بیارائید و به اندازه مورد نظر برش دهید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانبراونی شکلاتی نعناییبراونی شکلاتیمواد لازم برای تهیه براونیطرز تهیه براونی تعداد بازديد: 1244 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است