Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:44

بیسکویت انگشتی شکلاتی

بیسکویت انگشتی شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20 عدد به اندازه 3× 10 سانتیمتر

آرد 180 گرم

پودر کاکائو 35 گرم

دارچین یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ سودا یک هشتم قاشق چایخوری

کره 180 گرم

شکر دانه ریز 100 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، پودر کاکائو، دارچین، نمک و بیکینگ سودا را در کاسه مناسبی الک کنید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مواد خشک را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر فراهم کرده را در قالب به اندازه 20×30 پهن کنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

حالا بیسکویت را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درججه سانتیگراد بپزید.

اکنون بیسکویت را از فر در آورید و با چاقو تیز همچنان که گرم است، به اندازه مورد نظرتان برش دهید.

در صورت دلخواه بیسکویت را در شکلات آبکرده بغلتانید و با گردو بیارائید.

برچسب ها: شیرینی انگشتیآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی خوشمزهشیرینی انگشتی شکلاتیبیسکویت انگشتی شکلاتیشیرینی ساده تعداد بازديد: 1246 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است