Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:33

شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد نخودچی  150 گرم

 

آرد  125 گرم

 

آرد برنج  125 گرم

 

روغن جامد یا كره  450 گرم

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

پودر شكر  150 گرم

 

مواد لازم برای تزئین شیرینی

 

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

 

كنجد  به میزان لازم

آشپزباشی

 

فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه مخلوط آردها و روغن جامد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید تا به صورت كرم درآید. سپس وانیل، تخم‌مرغ‌ها و پودر شكر را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، مواد را هم بزنید.

حالا خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید. اكنون خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مخصوص شیرینی زبان، قالب بزنید. اینك خمیرهای بریده را در سینی فر (تاون) بچینید و روی آن‌ها زرده تخم‌مرغ بمالید.

بعد با پشت چنگال، روی آن‌ها خطوطی بكشید و كنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. حالا شیرینی را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود و در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی پادرازیروش تهیه شیرینی پادرازیمواد لازم شیرینی پادرازیتهیه شیرینی پادرازیآشپزباشی تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است