Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:32

بیسكویت كره‌ای با شكلات قالبـی

بیسكویت كره‌ای با شكلات قالبـی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  250 گرم

 

شكر ریز 180 گرم

 

زرده تخم‌مرغ  2 عدد درشت

 

تخم‌مرغ كامل  1 عدد درشت

 

نمك  یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  525 گرم

 

شكلات قالبی به فرم دلخواه  به تعداد بیسكویت‌ها

آشپزباشي- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و تخم‌مرغ كامل را به آن بیفزائید، حالا نمك، وانیلین و آرد را به مایه اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه‌دارید.

 اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلی‌متر باز كنید و با برشگری هم شكل شكلات قالبی، ببرید.

 خمیرها را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.

 همینكه بیسكویت‌ها خنك شدند، شكلات قالبی را با قدری شكلات آبكرده و سرد شده، به بیسكویت‌ها بچسبانید و در صورت دلخواه با رنگ‌های خوراكی طلائی و نقره‌ای بیارائید.

 اینك بیسكویت‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری 1: در اینجا از برشگر بیضی شكل برای قالب زدن خمیر بیسكویت استفاده شده است و شكلات در قالب بیضی شكل مخصوص شكلات تهیه گردیده است.

یادآوری 2: می‌توانید به نیمی از خمیر، مخلوط 2 قاشق سوپخوری پودر كاكائوی الك كرده و 2 قاشق سوپخوری آب‌جوش بیفزائید تا دو رنگ بیسكویت كره‌ای داشته باشید.

 

برچسب ها: بيسكويتآموزش بيسكويتبیسكویت كره‌ایبیسكویت كره‌ای با شكلات قالبـیانواع بيسكويتپخت بيسكويتبيسكويت شكلاتي تعداد بازديد: 634 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است