Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:42

شیرینی شیر

شیرینی شیر

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره نرم 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر  150 گرم

 

روغن مایع 50 میلی‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد 400 گرم

 

بیكینگ‌پودر   1 قاشق چایخوری

 

گردو یا بادام خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی ­– نفیسه قنبری

 

كره را در كاسه مناسبی بریزید و تخم‌مرغ، شیر، شكر، روغن مایع، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه هربار به اندازه یك گردوی كوچك، از خمیر بردارید و به شكل بیضی درآورید و در گردو یا بادام خرد كرده بغلتانید.

سپس خمیرها را با فاصله، در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجه سانتیگراد، بپزید. حالا شیرینی‌ها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی شیرشیرینی با شیرروش تهیه شیرینی شیرمواد اولیه شیرینیآشپزی با شیر تعداد بازديد: 472 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است