Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:31

باسلق | طرز تهیه باسلق

باسلق | طرز تهیه باسلق

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

باسلق | طرز تهیه باسلق

 مواد لازم برای تهیه باسلق:

آب سرد  185 میلیلیتر

پودر نشاستهی گندم   140 گرم (یك پیمانه)

شكر  115 گرم

گلاب  125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)

كره یا روغن مایع  یك قاشق سوپخوری

پودر نارگیل به میزان لازم

گردوی دو نیم‌كرده  140 گرم

 

 

طرز تهیه باسلق

آب سرد را به تدریج به نشاسته بیفزائید و مخلوط را از صافی رد كنید تا صاف و یكدست شود. سپس مایه را در ظرف مناسبی بریزید، شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم مرتب به هم بزنید تا مایه غلیظ شود. حالا گلاب و كره را اضافه كنید و پیوسته مایه را هم بزنید تا جایی كه مایهی باسلق از ظرف جدا شود. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و همین كه مایه كمی خنك شد، آن را روی نارگیل بریزید و پهن كنید سپس گردو را یك طرف خمیر قرار دهید و خمیر را دور گردو رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید. باسلق را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید بعد آن را به اندازهی دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: چنانچه بخواهید باسلق را به شكل لقمه‌ای تهیه كنید. ابتدا سینی مناسبی را از نارگیل پر كنید و حفره‌هائی را در نارگیل ایجاد كنید. سپس درون هر حفره تكه‌ای گردو بگذارید و مایه‌ی باسلق را روی گردوها، درون حفره بریزید. سینی را در یخچال بگذارید تا باسلق كاملاً ببندد.

برچسب ها: طرز تهیه باسلقباسلوقباسلقنحوه پخت باسلقآموزش تهیه باسلق تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟