Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 15:35

كلوچه خرما

كلوچه خرما

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

شير 250 ميلي‌ليتر (يك پيمانه)

شكر 1 قاشق سوپخوري

مايه خمير  يك‌سوم قاشق چايخوري

روغن مايع  110 گرم

نمك يك‌چهارم قاشق چايخوري

آرد  400 گرم

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

خلال پسته  به ميزان لازم

مواد لازم ميانی:

خرمای پوره كرده 300 گرم

دارچين 1 قاشق چايخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

شير، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچکی بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مایه خمير فعال شود.

آن‌گاه در ظرف ديگری روغن مايع، نمك و مایه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را كم‌كم بيفزائيد تا خمير نرم و مناسبی به دست آيد.

حالا خمير را روی سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. خمير فراهم كرده را در كاسه چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت، در جای گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد.

اكنون هر بار چانه‌هائی به وزن 50 گرم، از خمير برداريد و به شكل توپ درآوريد.

اينك هر تكه از خمير را در دستتان اندکی تخت كنيد و يك قاشق سوپخوری از مواد ميانی در وسط آن بگذاريد و دوباره خمير را به شكل توپ درآوريد.

آن‌گاه خميرهای پر كرده را در سینی چرب كرده قرار دهيد. حالا چوبی را در آرد بزنيد و روی كلوچه‌ها فشار دهيد تا طرح مهر روی خمير منتقل شود .

سپس روی خميرها زرده تخم‌مرغ بماليد و اندکی خلال پسته بپاشيد. اكنون كلوچه‌ها را به مدت تقریبی 25 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتيگراد بپزيد.

روش تهیه مواد ميانی: خرما و دارچين را با هم مخلوط كنيد.

يادآوری: اين خمير نياز به استراحت دوم ندارد.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیکلوچه خوشمزهنان خرماکلوچه خرمامواد لازم برای تهیه کلوچه خرماطرز تهیه کلوچه خرما تعداد بازديد: 1381 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است