Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:47

بیسكویت شكری

بیسكویت شكری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  250 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

كره  125 گرم

 

پودر شكر  110 گرم

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده  1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

سفیده تخم‌مرغ  1 عدد

 

شكر اضافی  به میزان لازم

آشپزباشی

 

آرد و بیكینگ پودر را در كاسه‌ای بریزید، كره را بیفزائید و با هم قاتی كنید. آن‌گاه پودر شكر را به مایه اضافه نمائید و با سر انگشتان دست مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید.

سپس وانیل، پوست لیمو و تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. اكنون خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا آن را با وردنه روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر باز كنید و با برشگرهای مخصوص بیسكویت، ببرید.

اینك خمیرهای برش‌خورده را با فاصله در سینی فر بچینید، روی آن‌ها سفیده تخم‌مرغ بمالید و شكر بپاشید.

بعد در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 12 دقیقه بپزید. حالا بیسكویت‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسکویتآموزش شیرینیآشپزباشیبیسکویت شکریمواد لازم بیسکویت شکریروش تهیه بیسکویت شکریبیسکویت با شکر تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است