Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 18:18

لَمینگتُن شكلات سفید

لَمینگتُن شكلات سفید

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 6 عدد

 

شكر ریز 150 گرم

 

شكلات سفید خردكرده  80 گرم

 

آرد 125 گرم

 

آرد ذرت 50 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تزئین لمینگتن

 

پودر شكر 640 گرم

 

شیر 180 میلی‌لیتر

 

شكلات سفید رنده‌كرده 110 گرم

 

پودر نارگیل  150 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

ابتدا فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. بعد قالب 23 سانتیمتری مربع را چرب كنید. سپس آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌طوری كه از هر طرف 5 سانتیمتر بالا بیاید. حالا در ظرف مناسبی تخم مرغ‌ها و شكر را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود.

بعد شكلات را اضافه كنید. حالا هر دو آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه را در قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. حالا روی پنجره‌ سیمی برگردانید و بعد از خنك شدن، در یخچال قرار دهید. اكنون كیك سردشده را، به 25 قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را در آیسینگ فرو ببرید.

آن‌گاه در شكلات رنده‌كرده و پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف زیبائی برای پذیرائی بچینید.

روش تهیه‌ آیسینگ: در ظرف مناسبی، پودر شكر را الك كنید و شیر را بیفزائید. حالا آن را به روش بن‌ماری روی حرارت بگذارید و صبر كنید تا غلیظ شود.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیافسانه اسفندیاریلَمینگتُن شكلات سفیدشیرینی با شکلات سفیدروش تهیه لَمینگتُن شكلات سفید تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است