Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:49

شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15عدد

تخم مرغ  1عدد

شکر دانه ریز  50 گرم

پودر نارگیل   170گرم

پوست لیموی رنده کرده  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

آن گاه شکر را کم‌کم بیفزائید و بعد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 3-4 دقیقه بزنید.

سپس پودر نارگیل و پوست لیمو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید.

حالا سینی شیرینی پزی را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و  هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده را روی کاغذ قرار دهید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجه سانتیگراد بپزید.

ماندگاری این شیرینی در ظرف در دار و در جای خنک، حدود  2 هفته می باشد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی نارگیلیآشپزباشیشور و شیریننارگیل تعداد بازديد: 1142 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است