Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:34

شكر پاره

شكر پاره

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 300 گرم

 

پودر شكر 75 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

كره خردكرده 125 گرم

 

ایرمیك (سمولینا) 50 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پسته پوست‌كنده به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

 

شكر 500 گرم

 

آب  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

لیمو 1 عدد 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد، پودر شكر و بیكینگ‌پودر را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس ایرمیك، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط نمائید تا مواد به شكل خمیر در آید.

اكنون روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید و آنها را با فاصله از یكدیگر روی سینی چربكرده بچینید.

اینك روی خمیرها را با ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر، بیارائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. آن‌گاه شربت را روی شكرپاره بریزید و بگذارید شربت به خورد شیرینی برود.

حالا شكر پاره را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با پسته بیارائید.

روش تهیه شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. لیمو را حلقه‌ای ببرید و درون شربت بریزید.

آن‌گاه شربت را یك دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید. همینكه شربت ولرم شد، آن را روی شیرینی داغ بریزید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی با شربتشیرینی ترکیه ایشكر پارهشیرینی ترک تعداد بازديد: 1784 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است