Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:09

شیرینی زنجفیلی

شیرینی زنجفیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 5/1 كیلوگرم

روغن جامد مرغوب.............. 350 گرم

پودر شكر............. 300 گرم

پودر زنجفیل.............. 10 گرم

بیكینگ پودر............... 1 قاشق چایخوری

آرد............. 750 گرم

گردوی آسیاب كرده................ 75 گرم

پودر نارگیل برشته كرده................ 50 گرم

پودر شكر برای روی شیرینی..................... به میزان لازم

پودر زنجفیل برای روی شیرینی  ..............  به میزان لازم

 

آشپزباشی - سعید بابارحیمی:

 

روش‌تهیه

همة مواد را به جز پودر شكر و پودر زنجفیل، در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگر هلالی شكل قالب بزنید و با فاصله از هم، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجة سانتیگراد بپزید. حالا شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنك شوند. اینك روی شیرینی‌ها، مخلوط پودر شكر و زنجفیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

خواص    زنجفیل

زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم است. خواص زنجبیل گوناگون است؛ از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیشیرینی زنجفیلیطرز تهیهخواص زنجبیلطرز تهیه شیرینی زنجفیلی تعداد بازديد: 767 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است