Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:59

شیرینی لینزِر

شیرینی لینزِر

shooroshirin1

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

پودر بادام 125 گرم (1 پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد درشت

 

شكر 250 گرم

 

كره نرم 180 گرم

 

آرد 250 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

پوست لیمو رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

میخك كوبیده یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

مربای تمشك 200 گرم

آشپزباشی- مهديس رحيميان

 

پودر بادام، تخم‌مرغ، شكر، كره، آرد، دارچین، پوست لیمو و میخك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآید. آن‌گاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس نیمی از آن را در قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. حالا مربای تمشك را گرم كنید و روی خمیر بمالید. اكنون از باقیمانده خمیر 6 رول به طول 28 سانتیمتر و 8 رول به طول 18 سانتیمتر فراهم كنید و آنها را به شكل چهارخانه روی مربا بچینید.

 اینك قالب را به مدت 30دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و تارت را بپزید. همین كه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مربع ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.

 

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیدستور شیرینیشیرینی لینزِرمهديس رحيميان تعداد بازديد: 844 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است