Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:14

لوز بادام

لوز بادام

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر  500 گرم

 

آب  250 میلی‌لیتر

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر بادام  400 گرم

 

پودر پسته برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی- مریم امیری

 

شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا شكر حل شود و مایه بجوشد و قوام بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی خنك شود. حالا شربت را آنقدر هم بزنید تا سفید رنگ شود. آن‌گاه زعفران و پودر بادام را بیفزائید و خوب مخلوط سازید تا مواد به شكل خمیر درآید.

اكنون خمیر به دست آمده را داخل جعبه‌ی باقلوای چربكرده بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین كنید. بعد از چند ساعت، لوز را ببرید و در ظرف دردار نگهداری كنید.

یادآوری 1: چنانچه خمیر، شل یا چسبنده بود، كمی پودر بادام به آن بیفزائید تا چسبندگی خود را از دست بدهد.

یادآوری 2: برای تهیه‌ی لوز نارگیل یا پسته، به جای پودر بادام، از پودر نارگیل یا پسته استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیمریم امیریلوز بادامروش تهیه لوز باداممواد لازم لوز بادامآموزش لوز بادام تعداد بازديد: 2736 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است