Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:41

ستاره‌های لیموئی

ستاره‌های لیموئی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

 

پودر قند 40 گرم

 

كره  200 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

مروارید خوراكی برای تزئین 35 عدد

 

مواد لازم برای تهیه رویه لیموئی

 

پودر شكر 125 گرم

 

آبلیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

رنگ خوراكی نارنجی یا زرد به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، آرد و پودر قند را با هم مخلوط كنید و كره را بیفزائید. آن‌گاه با سر انگشتان، كره و آرد را مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید. سپس پوست لیمو و آبلیمو را به آن بیفزائید و مایه را خمیر كنید.

حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه باز كنید و با برشگر ستاره‌ای شكل، به قطر تقریبی 6 سانتیمتر قالب بزنید. حالا خمیرها را با فاصله در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد ستاره‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و مواد رویه را روی آن‌‌ها بمالید و رنگ خوراكی را، به كمك خلال چوبی روی ستاره‌ها بكشید. اكنون وسط هر یك از آن‌ها یك مروارید بگذارید.

روش تهیه مواد رویه

پودر شكر و آبلیمو را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید. سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا مخلوط، صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآشپزباشیافسانه اسفندیاریستاره‌های لیموئیروش تهیه ستاره‌های لیموئیمواد لازم ستاره‌های لیموئیشیرینی ستاره‌های لیموئی تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است