Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:07

شیرینی دورنگ شكلاتی

شیرینی دورنگ شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 190 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم 90 گرم

 

شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

ماست 80 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای تهیه‌ی آیسینگ

 

پودر شكر 300 گرم

 

كورن سیروپ یا گلوكز 1 قاشق سوپخوری

 

آب لیموترش دو و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

پودر كاكائو 1 قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید.

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید. آن‌گاه مواد خشك و ماست را به طور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

سپس مایه‌ی فراهم‌كرده را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده به قطر نیم سانتیمتر بریزید و دایره‌هائی از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.

سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه شیرینی‌ها را بپزید، همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، رویشان را با دو رنگ آیسینگ بیارائید.

روش تهیه‌ی آیسینگ: پودر شكر، كورن سیروپ، آبلیمو، وانیلین و آب را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. چنانچه آیسینگ سفت بود، اندكی آب به آن بیفزائید. سپس آن را دو قسمت كنید و به یك قسمت پودر كاكائو بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی دورنگ شكلاتیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی شکلاتیشیرینی و شکلاتروش تهیه آیسینگ تعداد بازديد: 789 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است