Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:09

اسلايس فندق

اسلايس فندق

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

آرد  ٢٢٥ گرم

نمک 1 پینچ

شکر 115 گرم

كرة سرد (خرد کرده) ٢٢٥ گرم

تخم مرغ ١ عدد

پوست ليموی رنده کرده ١ عدد

مواد لازم رويه

كره ١٧٥ گرم

شكر ٥٠ گرم

شكر قهوه ای تيره ١١٥ گرم

عسل ٧٥ گرم

خامه قنادی ٥ قاشق سوپخوری

فندق خرد کرده ٤٠٠ گرم

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از دو لبه قالب بلندتر باشد.

آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید.

آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس تخم‌مرغ و پوست لیمو را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.

حالا خمیر را در قالب پهن کنیدو رویش چنگال بزنید و آن را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

آن‌گاه مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و آن را 25 دقیقة‌ دیگر، در فر بپزید.

همینکه شیرینی خنک شده آن را به کمک چاقوی تیز و مرطوب به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، ‌در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد رویه

کره، شکر، شکر قهوه‌ای و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و مایه بجوشد(2 دقیقه).

آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و خامة قنادی و فندق را به آن افزوده و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمحیا ربیعیاسلایس فندقروش تهیه اسلایس فندقمواد لازم برای تهیه اسلایس فندقآموزش درست کردن انواع اسلایس تعداد بازديد: 269 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است