Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 20:19

شيرينی پسته‌ای

شيرينی پسته‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پودر پسته.................. 250 گرم (3 پيمانه)

شيرخشك ................250 گرم (يك و سه چهارم فنجان)

آب............... 250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

شكر................ 400 گرم (2 فنجان)

گلاب................. 2 قاشق غذاخوري

پودر هل................. يك هشتم قاشق چايخوري

روش‌تهیه

پودر پسته را با شيرخشك به خوبي مخلوط كنيد. براي تهية شربت، آب و شكر را در ظرفي بجوشانيد تا قوام بيايد. سپس گلاب و هل را اضافه كرده و در صورت تمايل 2 تا 3 رشتة زعفران را نيز به آن اضافه كنيد.

شربت را به مخلوط پسته و شير خشك اضافه كرده، مواد را روي حرارت بگذاريد و به مدت 5 دقيقه با هم زدن مداوم آن را بپزيد تا كمي خودش را بگيرد. مواد را كنار بگذاريد تا خنك شوند. وقتي مواد خشك شد آن را با دست به اشكال موردنظر در بياوريد. با اين مواد مي‌توانيد شيريني‌هايي به شكل ترافل (دايره‌هاي غلتانده شده در خرده پسته) يا مكعب‌هايي كه در شكر غلتانده‌ايد يا اشكال ديگر درست كنيد.

نكته:

اين شيريني به علت چسبندگي زياد قابليت قالب زدن ندارد.

برچسب ها: آموزش آشپزیشيرينی پسته‌ایطرز تهیه شيرينی پسته‌ای تعداد بازديد: 330 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است