Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:12

شیرینی عسل و هویج

شیرینی عسل و هویج

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكر 200 گرم

 

كره 125 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 340 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

هویج رنده كرده 80 گرم

 

شكلات سفید آبكرده برای تزئین  به میزان لازم

 

گردوی خردكرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

شكر و كره را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و عسل و وانیل را اضافه كنید. حالا مواد خشك و هویج را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر به دست آمده را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و 2ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا هر بار به اندازه‌ نصف قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید. آنها را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 160درجه‌ سانتیگراد بپزید. بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و با شكلات و گردو بیارائید.

یادآوری: می‌توانید این بیسكویت را در ظرف دربسته، به‌ مدت 15 روز در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: شيرينيشیرینی عسل و هویجشيريني عسلمواد لازم شيريني عسلروش تهيه شيريني عسلتهيه شيريني عسلآموزش شيريني عسلشيريني هويج تعداد بازديد: 1623 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است