Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:36

شیرینی با عطر بهار نارنج

شیرینی با عطر  بهار نارنج

shooroshirin

0 0

آسان

12 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره80 گرم
پودر شکر40 گرم
زردة تخم‌مرغ1 عدد
عرق بهار نارنج1 قاشق سوپخوری
آرد250 گرم
بیکینگ‌پودریک‌چهارم قاشق چایخوری
ترافل برای تزئینمقداری

آشپز باشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود. آن‌گاه زردة تخم‌مرغ و عرق بهار نارنج را بیفزائید و هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را هم افزوده و مخلوط کنید. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده به کمک وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون روی خمیرهای قالب زده را با ترافل بیارائید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی با عطر بهار نارنجطرز تهیه شیرینی بهار نارنجخواص بهار نارنجعرق بهار نارنج تعداد بازديد: 1590 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است