Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:37

توپ های زنجفيلی

توپ های زنجفيلی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای 200 گرم

 

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم كرم گاناش

 

خامه 100 گرم

 

شكلات سیاه 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با درجه‌ی كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پنیر خامه‌ای را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس تخم‌مرغ و پوست پرتقال را اضافه كنید و آرد، نمك و دارچین را نیز درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اكنون هر بار به اندازه‌ی 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.

آنها را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 12-14 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و با كرم گاناش، دو تا دو تا به هم بچسبانید. حالا شیرینی را با شكلات شیری آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، آن‌گاه شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود. حالا بگذارید كرم گاناش در دمای محیط خنك شود.

یادآوری: مدت ماندگاری این شیرینی، 2 هفته در ظرف دربسته در یخچال می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش کرمآموزش شیرینیشیرینی زنجفیلیانواع کرمکیک و شیرینیشیرینی زنجبیلیآموزش قنادیتوپ های زنجفيلیکرم گاناش تعداد بازديد: 659 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است