Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:14

شیر ینی مغزدار لبنانی

شیر ینی مغزدار لبنانی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  500 گرم

 

كره آبكرده  250 گرم

 

گلاب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده‌كرده  1 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر برای تزئین  به میزان لازم

 

پودر هل برای تزئین  به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

بادام آسیاب‌كرده  50 گرم

 

گردوی آسیاب كرده 30 گرم

 

پسته آسیاب كرده 30 گرم

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

                     

آرد را در كاسه‌ای الك كنید و كره، گلاب، آب پرتقال و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.

آن‌گاه روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی 6 ساعت، در دمای محیط نگه دارید.

سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و قدری از مواد میانی را وسط آن بگذارید.

حالا خمیر را جمع كنید و به شكل توپ در آورید و با فاصله روی سینی شیرینی پزی بگذارید.

 اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

اینك شیرینی را از فر در آورید و در مخلوط پودر شكر و هل بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد میانی: بادام، گردو، پسته، شكر و آب پرتقال را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید.

نكات خواندنی

خشك شدن و زبری شیرینی‌ها، به دلیل استفاده از شكر درشت و حل نشدن شكر در دیگر مواد لازم شیرینی است.

 زیرا در این صورت شكر ته نشین می‌شود و لایه زمختی از خود به جای می‌گذارد.

بنابراین در تهیه شیرینی‌ها و كیك‌ها، حتما از شكر ریز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيپخت شيرينيشیر ینی مغزدار لبنانی تعداد بازديد: 1203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است