Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:11

شیرینی گل

شیرینی گل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

پودر شكر 150 گرم

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

زعفران حلكرده  1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

آرد 140 گرم

آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

حالا شیر را اضافه كنید و بعد زعفران، وانیلین و آرد را بیفزائید. مایه فراهم‌كرده را 3 دقیقه با همزن برقی بزنید و آن را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده و كوچك بریزید.

اكنون دایره‌های كوچكی از مایه را با فاصله از یكدیگر، روی سینی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. اینك شیرینی را از فر درآورید و همچنان كه گرم است به آن شكل دهید و به صورت گل در آورید.

یادآوری: دقت داشته باشید كه این شیرینی تا زمانی‌كه گرم است انعطاف‌پذیری دارد پس این كار را با سرعت عمل انجام دهید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیشیرینی گلطرز تهیه شیرینی تعداد بازديد: 961 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است