Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 21:16

لوز مخلوط

لوز مخلوط

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر  1 كیلوگرم

 

آب  400 میلی‌لیتر

 

گلوكز (بادكا) 200 گرم

 

كره  50- 100 گرم

 

پودر نارگیل، پودر پسته، پودر بادام

 

از هر كدام 400 گرم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و شربت بجوشد.

 آن‌گاه بادكا را بیفزائید و بگذارید خوب بجوشد.

به گونه‌ای كه اگر یك قطره از آن را در آب سرد بیندازید، جمع شود. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و نیم ساعت كنار بگذارید تا قدری خنك شود.

 حالا آن را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 اكنون مایه را به 3 قسمت تقسیم كنید. یك قسمت را با پودر نارگیل، یك قسمت را با پودر پسته و قسمت سوم را با پودر بادام مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

 اینك آن‌ها را در جعبه باقلوا یا سینی دیواره بلندی بریزید و همین كه خنك شد، به شكل لوزی ببرید و در ظرف دردار نگهداری كنید.

یادآوری: می‌توانید قسمتی از مایه لوز را نیز زعفرانی كنید.

 

برچسب ها: شيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيطرز تهيه شيرينيلوز مخلوطلوز تعداد بازديد: 814 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است