Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 11:39

شیرینی توپ‌های برفی

شیرینی توپ‌های برفی

shooroshirin6

0 0

آسان

40 نفر

مواد مورد نیاز

 كره نرم 150 گرم

 

شكر دانه ریز 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیل شكری 2 قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

گردوی خرد كرده 120 گرم

 

شكلات چیپسی 150 گرم

 

پودر شكر به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ و وانیل را افزوده و دوباره اندكی با همزن برقی بزنید. حالا آرد، گردو و شكلات چیپسی را بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید. اكنون به كمك قاشق چایخوری، از مخلوط بردارید و با فاصله در سینی بچینید.

آن‌گاه شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون شیرینی‌ها را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی توپیشیرینی برفیشیرینی گردوییشیرینی توپ‌های برفیشیرینی با شکلات چیپسی تعداد بازديد: 1484 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است