Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:56

بیسكویت فلورانتین

بیسكویت فلورانتین

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

24 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 24 عدد

كره‌ی نرم....................115 گرم

شكر ریز................ 115 گرم

تخم مرغ ...............1 عدد

اسانس بادام................. چند قطره

آرد ........................225 گرم

بیكینگ‌پودر..................... یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

زردآلوی خشك و خردكرده.................175 گرم

انبه‌ی خشك و خردكرده................ 50 گرم

بادام پرك.............. 100 گرم

آرد ................60 گرم

كره................. 50 گرم

شكر دانه ریز ................50 گرم

عسل ...............60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری:

روش‌تهیه

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اسانس، آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی فر بچینید. اكنون مواد رویه را با قاشق روی شیرینی‌ها بریزید و در فر به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس از فر بیرون آورید و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و درداری

بچینید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مخلوط نرم گردد.

خواص  زرد‌آلو

زردآلو ارزش غذایی زیادی دارد و دارای قند طبیعی می باشد که هضم آن بسیار راحت است. زردآلو غنی از ویتامین های A ، B ،C، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3)، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی است. ورزشکاران بعد از ورزش می توانند زردآلو بخورند به شرطی که پس از آن، آب میل نکنند. برگ زردآلو را می توان در زمستان مصرف کرد و در تابستان آن را در آب خیس کرده و همراه با همان آب مصرف نمود.

برچسب ها: میوه خشکآموزش شیرینی پزیبیسكویت فلورانتینطرز تهیه بیسكویت فلورانتیناسانس بادام تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است