Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 02:12

شیرینی شكلاتی شصتی

شیرینی شكلاتی شصتی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم  115 گرم

 

شكر قهوه‌ای  115 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

آرد  75 گرم

 

بیكینگ پودر  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جو خردكرده  115 گرم

 

پودر كاكائو  25 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

شكلات سیاه آبكرده 90 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر، جو، پودر كاكائو و نمك را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر، بردارید به شكل توپ در آورید و در سینی بچینید.

 آن گاه وسط آنها را با ته قاشق چوبی گود كنید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید.

 شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و وسط شیرینی‌ها را با شكلات پر كنید.

 

نكات خواندنی

 اندازه‌گیری دقیق در پخت شیرینی بسیار اهمیت دارد، بنابراین در دستورات اندازه مواد لازم به گرم بیان شده، چون پیمانه‌های موجود در بازار استاندارد نیست و تفاوت در اندازه این پیمانه‌ها شما را دچار مشكل می‌كند.

 برای اندازه‌گیری از ترازوهای دیجیتالی كه با قیمت‌های مناسب در بازار موجود است استفاده كنید.

 ترازوهایی برای اندازه‌گیری مناسب است كه وزن از یك كیلوگرم تا 5 الی 10 كیلوگرم را نشان دهد.

 برای اندازه‌گیری‌ صحیح با ترازو، ابتدا ظرفی را روی ترازو قرار دهید آن را روشن كنید و صبر كنید تا عدد صفر را نشان دهد سپس مواد مورد نیاز را در ظرف بریزید و اندازه‌گیری نمائید.

 

برچسب ها: شيريني شكلاتيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيپخت شيرينيشیرینـی شكلاتی شصتـی تعداد بازديد: 1131 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است