Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:26

تِرافل با شكلات سفید

تِرافل با شكلات سفید

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

خامه‌ی ساده یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

شكلات سفید خردكرده 60 گرم

 

پسته‌ی خردكرده 35 گرم

 

شكلات سفید آب‌كرده 120 گرم

 

پسته‌ی خردكرده‌ی اضافی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

خامه و شكلات خردكرده را در كاسه‌ای بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه ظرف را از روی آب جوش بردارید و پسته را به آن بیفزائید.

سپس رویش را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از‌ آن بردارید و به شكل توپ درآورید.

بعد توپ‌های شكلاتی را روی فویل بگذارید و دوباره در یخچال قرار دهید تا كاملاً سفت شوند.

اكنون توپ‌ها را در شكلات سفید آب‌كرده بغلتانید و رویشان پسته بریزید و بار دیگر در یخچال بگذارید تا ترافل كاملاً سفت شود.

اینك ترافل‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیترافل شکلاتیآموزش ترافلانواع ترافلآشپزباشیترافل با شکلات سفید تعداد بازديد: 736 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است