Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:20

شیرینی سیب با رویه ترد

شیرینی سیب با رویه ترد

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 375 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 250 گرم

 

شیر به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

سیب خلالی خردكرده و پخته 3 عدد

 

گردوی خردكرده 80 گرم

 

شكر 200 گرم

 

دارچین دو و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

زرده تخم‌مرغ، آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید. آن‌گاه شیر را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را 2 قسمت كنید و نیمی از آن را در قالب چربكرده 20×30 سانتیمتری پهن كنید. حالا مایه میانی را رویش بریزید و باقیمانده خمیر را نیز روی این مایه پهن كنید. اكنون سفیده‌ تخم‌مرغ را رویش بمالید و شكر و دارچین بپاشید.

قالب را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50 – 55 دقیقه، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: سیب، گردو، شكر و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

برچسب ها: آشپزي با سيبآموزش شيرينيروش تهيه شيرينيشیرینی سیب با رویه تردشيريني سيبمواد لازم شيريني سيبشيريني با رويه تعداد بازديد: 1129 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است