Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:10

بیسكویت بادام زمینی

بیسكویت بادام زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق سوپخوری

 

كره 55 گرم

 

مارگارین 55 گرم

 

شكر قهوه‌ای 125 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین 1 قاشق چایخوری

 

بادام‌زمینی نمكی و خردكرده 110 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید.

در ظرف مناسبی، آرد و بیكینگ‌پودر را الك كنید.

كره، مارگارین و شكر را در كاسه‌ای با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ و وانیلین را اضافه نمائید.

آن‌گاه مخلوط آرد و بادام‌ زمینی را بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید.

حالا هر بار با قاشق سوپخوری، از مایه بردارید و در سینی با فاصله قرار دهید.

بعد با ته لیوان، قدری روی شیرینی‌ها را بفشارید تا كمی تخت شوند.

سپس آنها را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه دورشان طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

اینك بیسكویت را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: انواع بیسکویتکیک و شیرینیشیرینی و دسرآموزش قنادیآموزش بیسکوییتبیسكویت بادام زمینیدستور بیسکوییت تعداد بازديد: 765 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است