Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:39

شیرینی شکری

شیرینی شکری

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

65 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60-65 عدد

کرة‌ نرم شده................  125 گرم

شکر.................  80 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)................ یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ همزده ...................1 عدد متوسط

آرد..................200 گرم

آرد ذرت................ 30 گرم

بیکینگ‌پودر................ یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک................. 1 پینچ

گل رز خشک (خرد کرده).................. 2 قاشق چایخوری

پستة خرد کرده برای روی کوکی................به میزان لازم

گل برگ‌های خشک گل رز برای روی کوکی................... 

به میزان لازم

شکر دانه درشت برای روی کوکی...................  به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پوست لیمو و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با گل رز درون مایة‌ فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اینک داخل خمیرهای قالب زده را با برشگر کوچکتری به قطر 5/2 سانتیمتر خالی کنید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال بگذارید. آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و کوکی‌ها را به مدت تقیری 12-15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجرة سیمی خنک کنید. اینک روی کوکی‌ها را در آیسینگ بزنید و روی پنجرة سیمی بگذارید و رویشان شکر، پسته و گل رز بپاشید.

روش تهیه آیسینگ

 25 گرم کره را همراه با 1 قاشق چایخوری آبلیموی تازه و 2 قاشق سوپخوری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و 225 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید.

 

خواص پوست لیمو

پوست لیمو خوراکی است و روش‌های مختلفی برای استفاده از آن در رژیم غذاییتان وجود دارد. یک روش، انجماد پوست و رنده کردن آن ها به قطعات واقعاً ریز است. وقتی این کار را کردید، آن ها را روی غذای خود بریزید و همانطور که می خواهید غذا بخورید. رنده کردن پوست مرکبات، طعم میوه ای را به غذا داده و به شما اجازه می دهد از غذای خود بهتر لذت ببرید. توجه داشته باشید که دانه های لیمو بسیار تلخ هستند، پس حتما آنها را دور بریزید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی شکریآیسینگطرز تهیه شیرینی شکری تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است