Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:19

شیرینی با خورده شکلات

شیرینی با خورده شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره........................یک‌دوم پیمانه

شکر....................یک‌چهارم پیمانه

شکر قهوه‌ای...........................2 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ.......................یک عدد

وانیل.....................یک‌چهارم قاشق مرباخوری

آرد الک شده.........................یک پیمانه

بیکینگ‌پودر......................یک‌دوم قاشق مرباخوری

نمک......................یک‌چهارم قاشق مرباخوری

خرده شکلات.....................یک پیمانه

مغز گردوی خرد  شده.........................یک‌دوم پیمانه

روش‌تهیه

کره، شکر، شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ و وانیل را مخلوط کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پف کند. مواد خشک را به تدریج داخل آن ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد خرده شکلات و گردو را داخل خمیر بریزید. مواد را با قاشق داخل سینی چرب شده گذاشته و در فر با حرارت 175 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی شکلاتیشیرینی بدون فرشیرینی با خورده شکلات تعداد بازديد: 495 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است