Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:18

شیرینی كدو حلوایی

شیرینی كدو حلوایی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پوره كدو حلوایی 1 پیمانه

 

كشمش بی‌دانه یك‌دوم پیمانه

 

آرد گندم سبوسدار 1 پیمانه

 

آرد برنج یك‌دوم پیمانه

 

شیر كم چرب 1 پیمانه

 

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – معصومه عیوضی

 

پوره كدو حلوایی را همراه با شكر، آرد، آرد برنج، شیر و سفیده تخم‌مرغ در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود. سپس وانیلین و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و مخلوط كنید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را كمی چرب كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و درون سینی قرار دهید.

 شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود و بعد رویشان پسته بپاشید و میل كنید.

یادآوری: برای تهیه پوره كدو حلوایی؛ كدو را پوست بگیرید و با قدری آب بپزید. سپس آن را درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا كدو پوره شود.

 

 

برچسب ها: آشپزی با کدو حلواییشیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه شیرینیپخت شیرینیدستور شیرینیمعصومه عیوضیشیرینی كدو حلوایی تعداد بازديد: 773 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است