Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:10

شكلات مغزدار با طعم آلبالو

شكلات مغزدار با طعم آلبالو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكلات سفید 500 گرم

 

كره 90 گرم

 

پودر شكر 90 گرم

 

شكلات سفید آبكرده 90 گرم

 

شربت آلبالو 45 گرم

آشپزباشی- سعیدبابارحیمی

 

شكلات سفید را به روش بن‌ماری آب كنید تا حدی كه شكلات داغ نشود سپس آن را در قالب‌های مخصوص شكلات بریزید و بعد قالب را برگردانید تا اضافه شكلات از قالب‌ خارج شود و فقط قدری شكلات در كف و دیواره‌های قالب بماند آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید تا شكلات ببندد و بعد مغز شكلات فراهم كرده را تا نیمه قالب، در آن بریزید و رویش را با شكلات بپوشانید.

حالا قالب را در فریزر بگذارید تا شكلات سفت شود. اكنون قالب را برگردانید و شكلات را از آن جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مغز شكلات: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در آید سپس شكلات سفید -90 گرم - را به آن اضافه كنید و بعد شربت را بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشکلاتشكلات مغزدارآموزش شکلاتانواع شکلاتانواع شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه شکلاتمواد اولیه شکلاتدستور شکلاتشكلات با طعم آلبالو تعداد بازديد: 1191 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است