Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 04:42

آدمک های شکلاتی | طرز تهیه آدمک های شکلاتی

آدمک های شکلاتی | طرز تهیه آدمک های شکلاتی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آدمک های شکلاتی

 مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

آب گرم 125 میلی‌لیتر

نمك  یك چهارم قاشق چایخوری

آرد   400 گرم

شكر 120 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی ذوب شده   70 گرم

شیر ولرم 125 میلی‌لیتر

شكلات ذوب شده  300 گرملقة متنام

 

 

 

طرز تهیه آدمک های شکلاتی

نغمه ميرزايي

مایه خمیر و آب گرم را با هم مخلوط كنید و با قاشق چوبی هم بزنید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و به اصطلاح عمل آید. حالا نمك و آرد را در ظرفی مخلوط كنید و در مركز آن حفرهای ایجاد نمائید و باقیماندهی مواد را كه شامل شكر، تخممرغها، وانیل، كره و شیر ولرم و مایه خمیر عمل آمده میباشد؛ را در آن بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و داخل كاسهای با در بسته در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر 2 تا 3 برابر شود سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانتیمتر باز كنید و با كاتری به شكل آدمك برش دهید و در سینی بچینید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود اكنون قابلمه كوچكی را تا نیمه از روغن مخصوص سرخ كردنی پر كنید. آدمكها را درون آن بیاندازید تا خوب سرخ شوند و به رنگ قهوهای روشن درآیند سپس آدمكها را روی حولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا آنها را روی پنجرهی فلزی بچینید و شكلات ذوب شده را روی آدمكها بریزید و به شكل دلخواه تزئین كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با شکلاتآدمک های شکلاتیتزئین شکلاتطرح شکلاتی تعداد بازديد: 1409 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است