Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 00:18

نان خامه‌ای

نان خامه‌ای

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب  250 میلی‌لیتر

 

نمك  1 پر

 

كره  100 گرم

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

 

آرد  125 گرم

 

تخم مرغ 4 عدد

آشپزباشی

 

آب را در ظرف مناسبی بریزید، نمك، كره و شكر را به آن بیفزائید و در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 4 دقیقه بجوشانید. سپس آن را از مایكروویو درآورید، آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. حالا دوباره ظرف را درون مایكروویو بگذارید و خمیر را به مدت تقریبی 1 تا 3 دقیقه با قدرت 900 وات بپزید. حالا صبر كنید تا خمیر كمی خنك شود.

بعد تخم مرغ‌ها را یكی یكی به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود. سپس مایه را در كیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید. گل‌های كوچكی از آن روی سینی چربكرده مایكروویو بریزید. بعد آن را روی سه‌پایه در مایكروویو بگذارید با كانوكشن در دمای 220 درجه سانتیگراد و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

آن‌گاه دما را به 160 درجه سانتیگراد كاهش دهید و 15 تا 20 دقیقه دیگر نان‌ها را بپزید. همین‌كه نان‌ها خنك شدند، داخل آنها را با كرم یا خامه فرم‌گرفته پر كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشینان خامه‌ایتهیه نان خامه‌ایمواد نان خامه‌ایشیرینی نان خامه‌ایروش تهیه نان خامه‌ای تعداد بازديد: 932 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است