Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:43

شیرینی برشی با شكلات چیپسی

شیرینی برشی با شكلات چیپسی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 200 گرم

 

شكر 200 گرم

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 4 عدد

 

آرد  210 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر بادام 100 گرم

 

شكلات چیپسی  100 گرم

 

شكلات سیاه جهت تزئین  به مقدار لازم

 

گردوی نصف‌كرده جهت تزئین  به مقدار لازم

آشپزباشی

 

كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سبك و روشن شود. بعد تخم مرغ‌ها را تك‌تك بیفزائید و پس از افزودن هر تخم مرغ خوب هم بزنید. بعد از آخرین تخم مرغ، آرد، بیكینگ‌پودر، پودر بادام و شكلات چیپسی را با هم مخلوط سازید و به مواد بیفزائید.

حالا مواد را با لیسك یا قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس قالب 30×40 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه را در آن بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح شیرینی طلائی‌رنگ شود. بعد از سرد شدن كامل، شكلات را آب كنید و روی شیرینی بریزید.

آن‌گاه گردوهای نصف‌‌شده را روی آن بچینید و صبر كنید شكلات ببندد. اینك شیرینی را طوری برش بزنید كه روی هر برش یك نیمه گردو باشد.

 

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی برشیشیرینی با شکلاتآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی برشی با شكلات چیپسیشیرینی با چیپس تعداد بازديد: 1955 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است