Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:50

اسلایس قیسی و گردو

اسلایس قیسی و گردو

shooroshirin6

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

 بیسکویت آسیاب کرده 125 گرم

 

پودر نارگیل 50 گرم

 

مربای آلبالو بدون شربت 150 گرم

 

قیسی خرد کرده 150 گرم

 

گردوی خرد کرده 60 گرم

 

شیر عسلی 120 گرم

 

کره آبکرده 125 گرم

 

پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه:

 

کره 30 گرم

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

ماست 1 قاشق سوپخوری

 

پودر شکر  120 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

قالب مناسبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، با فویل بپوشانید به‌گونه‌ایکه فویل از دو طرف لبه قالب بلندتر باشد. آن‌گاه بیسکویت، پودر نارگیل، آلبالو، قیسی، گردو، شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس این مواد را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب بفشارید. حالا مواد رویه را آماده کنید و روی این لایه بریزید و 3 قاشق پودرنارگیل را روی شیرینی بپاشید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده برش زدن شود. اینک آن را به اندازه 4×6 سانتیمتر برش دهید.

روش تهیه رویه شیرینی: کره، وانیل و ماست را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: شیرینی برشیاسلایس قیسی و گردواسلایس قیسیاسلایس گردوبرش های گردویی تعداد بازديد: 1598 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است