Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 21:06

شیرینی پسته ای (قزوین)

شیرینی پسته ای (قزوین)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن صاف قنادی                 200 گرم

پودر قند                              200 گرم

تخم‌مرغ                              1 عدد

زردة تخم‌مرغ                        1 عدد

پودر هل                              1 قاشق چایخوری

پودر پسته                           150 گرم

آرد برنج                              120 گرم

آرد نول                               200 گرم

پودر پسته                           برای تزئین به میزان لازم 

آشپزباشی - آرزو گنجی

روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و پودر هل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا پودر پسته، آرد برنج و آرد نول را درون مایه بریزید و مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بدست آید.

اکنون خمیر را بین دو نایلون و یا کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و با برشگر شیرینی زبان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

رویشان پودر پسته بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

آرد نول، آرد مخصوص شیرینی و کیک است که گلوتن کمتری نسبت به سایر آردها دارد و آرد سبکی می‌باشد.

 

برچسب ها: شیرینیکیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی قزوینیشور و شیرینشیرینی پسته ایروش تهیه شیرینی پسته ایدستور تهیه شیرینی پسته ایطرز تهیه شیرینی پسته ایشیریئی قزوین تعداد بازديد: 493 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است