Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:23

ماكارون آلمانی

ماكارون آلمانی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سفیده تخم‌مرغ  2 عدد

 

شكر ریز  225 گرم

 

بادام آسیاب‌كرده  175 گرم

 

شكلات ذوب كرده  225 گرم

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كاملاً فرم بگیرد. سپس شكر و پودر بادام را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مایه را در كیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار، قدری از آن را با فاصله در سینی بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. پس از خنك شدن، رویشان را با شكلات ذوب كرده تزئین كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش ماکارونآشپزباشیماكارون آلمانیروش تهیه ماكارون آلمانیمواد لازم ماكارون آلمانیتهیه ماكارون آلمانی تعداد بازديد: 1136 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است