Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:02

لطیفه

لطیفه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 3 عدد

 

شكر  80 گرم

 

وانیل  یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

آرد  100 گرم

 

خامه فرم‌گرفته  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا زرده‌ها و سفیده‌های تخم مرغ را از هم جدا كنید. آن‌گاه زرده‌ها، شكر و وانیل را در كاسه مناسبی، بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً غلیظ و كمرنگ شود. سپس سفیده‌های تخم مرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا زرده‌ها را به سفیده‌ها بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید.

آرد را به تدریج بیفزائید و به آرامی هم بزنید. اینك مایه را در كیسه مخصوص و دارای ماسوره ساده بریزید و بر روی كاغذ روغنی- كه در سینی مایكروویو گذاشته‌اید- با فاصله، گل‌هائی از مایه قرار دهید و روی آن‌ها پودر شكر بپاشید. اكنون سینی را روی سه‌پایه مایكروویو بگذارید و در دمای 250 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.

همین كه لطیفه‌ها خنك شدند، آن‌ها را از كاغذ روغنی جدا سازید و هر دو عدد را با خامه فرم‌گرفته به هم بچسبانید و كمی خلال پسته رویش بریزید. اینك لطیفه‌ها را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیلطیفهشیرینی لطیفهروش تهیه لطیفهتهیه لطیفهآموزش لطیفه تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است