Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 10:09

بیسکویت‌های فانتزی

بیسکویت‌های فانتزی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

 کره 125 گرم

 

پودر شکر 80 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

آرد 225 گرم

 

خمیر فوندانت به میزان لازم

 

مارمالاد زردآلو به میزان لازم

 

آیسینگ به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

کره، پودر شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید. حالا خمیر به‌دست‌آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقريبی یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد‌پاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر پهن کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی 15دقیقه، بپزید. سپس بیسکویت‌ها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

حالا خمیر فوندانت را روی سطح پودر‌شکر پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر کوچکتری نسبت به بیسکویت‌ها، قالب بزنید. سپس روی بیسکویت‌ها مارمالاد بمالید.

روی فوندانت‌های برش خورده، شابلون دلخواهتان را قرار دهید و رویش آیسینگ بکشید. اینک شابلون را به آرامی بردارید و فوندانت را روی بیسکویت قرار دهید.

یادآوری: از روش تهیه آیسینگ در دستور (کیک با تزئین استنسیل) استفاده کنید.

 

برچسب ها: بیسکویتبیسکویت‌های فانتزیبیسکویت فانتزیبیسکویت با فوندانتبیسکویت تزئینی تعداد بازديد: 1896 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است