Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:51

بیسکویت جو و آلبالو

بیسکویت  جو و آلبالو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50 عدد

کره 110 گرم

شکر قهوه ای روشن  110 گرم

شکر  سفید ‌دانه ریز 50 گرم

تخم مرغ  1عدد درشت

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

آرد  150 گرم

بیکینگ سودا  یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر  یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم  قاشق چایخوری

پرک جو (خرد کرده)  80 گرم

مربای آلبالو بدون شربت  150 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره، شکر قهوه‌ای و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط همزن، بزنید تا صاف و یکدست شود (حدود 2 دقیقه).

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مواد خشک را همراه با پرک جو و آلبالو درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

اکنون بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانطرز تهیه کوکیطرز تهیه انواع بیسکویتطرز تهیه بیسکویت جو و آلبالومواد لازم برای تهیه بیسکویت جو و آلبالو تعداد بازديد: 198 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است