Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:58

ستاره‌های برفی مربائی

ستاره‌های  برفی مربائی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم 250 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 180 گرم

 

آرد 350 گرم

 

آرد ذرت 75 گرم

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

مارمالاد (دلخواه) 160 گرم

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره، وانیلین و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آن‌گاه مخلوط آرد و آرد ذرت را همراه با شیر در 2 نوبت به كره بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و دست‌كم نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و نیمی از آنها را با برشگر كوچكتری به همان شكل، خالی كنید.

خمیرهای قالب خورده را در سینی بچینید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون سینی را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و رویشان مارمالاد بمالید.

سپس شیرینی‌های توخالی را رویشان بگذارید و با پودر شكر بیارائید. آن‌گاه ستاره‌‌های برفی را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری1: می‌توانید برای تهیه این شیرینی از مارمالادهائی چون زردآلو، توت‌فرنگی، بلوبری و غیره استفاده كنید.

 

یادآوری 2: ماندگاری این شیرینی بیشتر از 4 روز در دمای محیط و در ظرف دردار می‌باشد.

برچسب ها: شیرینی مرباییستاره‌های برفی مربائیستاره های برفیستاره های مرباییشیرینی برفی تعداد بازديد: 1656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است